english | deutsch | polski | iroda@dddmanufaktura.hu | +36 20 320 9302

Professzionális 3D szoftver megoldásokat is nyújtunk az ipar minden területére

A teljesen integrált szoftver az evixscan 3D hardver platfom teszi a mi megoldásunk tökéletessé a minőség ellenőrzés, visszamodellezés és gyors prototypus gyártás számára

geomagic_design_x_logo_tm_light-bkgrd
Geomagic Design X

Fejlett szoftver a mérnöki visszafejtéshez. A CAD programhoz hasonló 3D modellezési funkciókat ötvözi a szkennelés során nyert adatok feldolgozásával. Az eviXscan 3D szkennerrel kapott adatokkal a felhasználó teljes parametrikus és szerkeszthető modellt készíthet, CAD szoftverrel kompatibilis formátumban.

Tudjon meg többet Prospektus

geomagic_control_x_logo_tm_light-bkgrd
Geomagic Control X

Sokoldalú és precíz megoldás a metrológia és a minőség ellenőrzés területére. Ötvözi a tapintásos és a non invasiv mérési módszerek előnyeit. Lehetővé teszi a tárgyak gyors és pontos ellenőrzését. Intelligens alakfelismerő funkciók segítik a modell orientációjának, dimenzióinak és tűréseinek meghatározását.

Tudjon meg többet

logo-Leios-2
Leios 2

Gyors, megbízható és könnyen használható szoftver, mely lehetővé teszi a 3D szkennerrel kapott adatok feldolgozását. Segítségével könnyedén elvégezhetjük pontfelhők és háromszög hálók szerkesztését, és lehetővé teszi egyszerűbb mérnöki visszafejtési feladatok elvégzését is. Szintén elvégezhetjük beszkennelt tárgyunk ellenőrzését úgy, hogy összehasonlítjuk azt a CAD modellel.

Tudjon meg többet Prospektus

 

SpaceClaim-Logo_72dpi
SpaceClaim

Visszafejtéshez alkalmazható program. A 3D szkennerből nyert adatok felhasználásával, szabad formájú felületek parametrikus CAD modelljét is létrehozhatjuk vele. SpaceClaim lehetővé teszi a tárgyak megjelenítését, számításait és 3D nyomtatáshoz való előkészítését.

Tudjon meg többet