english | deutsch | polski | iroda@dddmanufaktura.hu | +36 20 320 9302

Magas színvonalú 3D szolgáltatásokat végzünk professzionális 3D szkennereinkkel, akár 10 mikron pontossággal. Szakembereink felhasználják a minőség ellenőrzésben, mérnöki visszafejtésben, gyors prototípus gyártásban és CAD modellezésben szerzett több éves tapasztalatunkat. Az evixscan mérnökei továbbá felhasználják ezen tudásbázist a szkennerek fejlesztésében is. Így tudunk világszínvonalú szolgáltatást nyújtani partnereinknek.

A viszonteladóinkank köszönhetően a szolgáltatásaink világszerte elérhetők. A Heavy Duty szkennereink segítségével képesek vagyunk majdnem bármilyen kül- és beltéri körülmények között 3D szkennelési szolgáltatást nyújtani.

3dscanning

3D Szkennelés

Mérnökeink garantálják a magas minőségű 3D szolgáltatásokat. Szkennelési szolgáltatásokat az Önök által megjelölt helyszíneken is el tudjuk végezni vagy elküldheti nekünk szkennelésre váró alkatrészeit tárgyait.

tudjon meg többet

reverse_engineering

Mérnöki visszafejtés

Hogyha önnek 3D CAD modellt kell készítenie egy tárgyról, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi elvégezzük a munkát Ön helyett. Nagy rutinnal rendelkezünk fröccsöntő szerszámok, műanyag és fém alkatrészek 3D dokumentációjának pótlásában is.

tudjon meg többet

quality_control

Minőség ellenőrzés

Mérésekben jártas mérnökeink segíteni fogják Önöket az egész minőség ellenőrzés folyamata során. Igényének megfelelően kidolgozzuk és elvégezzük az ellenőrzés, mérési feladatot.

tudjon meg többet

3D software training

Képzések

Szakértőink képzést biztosítanak a különböző 3D-vel kapcsolatos témákban. Képzéseink világ szerte elérhetőek és különböző témákat fednek le a 3D szkenneléstől, a mérnöki visszafejtésen, minőség ellenőrzésen át a CAD szoftver felsőfokú használatáig.

tudjon meg többet

STL to CAD

Technológia testreszabás

Mérnökeink tisztában vannak vele, hogy mennyire egyediek tudnak lenni a különböző iparágak cégei és elvárásai. Ahhoz, hogy megfeleljünk az Önök elvárásainak, készen állunk integrálni technológiánkat az Önök munkafolyamatival és így elősegíteni az Önök sikerét.

tudjon meg többet