english | deutsch | polski | iroda@dddmanufaktura.hu | +36 20 320 9302

A strukturális fényen alapuló Evatronix 3D szkennelési technológia, a precíz méréseket lehetővé tevő professzionális eszközök iránti egyre növekvő piaci igényeknek köszönhetően került kifejlesztésre. Ezzel pontosan mérhetővé válnak hagyományos módszerekkel nehezen mérhető geometriák is.

Az innovatív technológiát felhasználó eviXscan 3D szkennereket, az Evatronix cég tervezi és gyártja. A tapasztalt mérnökök és szoftverfejlesztők az eviXscan 3D-s termékeinket folyamatos fejlesztik. Így a vásárlók igényeinek tökéletesen megfelelő, új 3D szkennerek és továbbfejlesztett szoftverek kerülnek bemutatása.

Az eviXscan 3D szkennereinket sikeresen alkalmazzák a világ vezető, ipari szereplői, olyan szektorokban, mint: műanyag ipar. autó-, repülőgép- és hajógyártás, szerszám gyártás, üvegipar, gyógyászati segédeszköz.

A professzionális szkennelési, minőség ellenőrzési és reverse engineering szolgáltatások és a teljeskörű ügyfélszolgálati támogatás világszerte elérhető közvetlenül az Evatronixtól, vagy a viszonteladók széles hálózatán keresztül.

Az Evatronixot a többi piaci szereplőtől, az ügyfelek igényeihez való hozzáállás különbözteti meg. Az Evatronix minden ügyfelével személyes és hosszútávú partneri kapcsolat kiépítésére törekszik, segítve őket a termék tervezési és gyártási szakaszokban egyaránt. 25 év CAD, CAM és elektronikai rendszertervezési tapasztalatát felhasználva az evixScan 3D szkennereinket nagy teljesítményű, magas minőségű és költséghatékony megoldásként kínáljuk a különböző 3D formaalkotási, illetve mérési problémákra.

Amennyiben többet szeretne megtudni az Evatronixról, kérjük látogassa meg a www.evatronix.com weboldalt.